diumenge, 26 de gener del 2014

Els meus primers Popcakes

El meu primer contacte amb aquest món va ser pel Nadal de 2012. Era el primer dia que anava a dinar amb la família de Jordi i volia portar alguna coseta diferent, un detallet!

Em vaig decidir pels popcakes, piruletes de bescuit i xocolata adornades amb sucre de colors. Vaig buscar a YouTube com es feien i m'hi vaig posar! Van quedar molt xules, un poc empalagoses segons Jordi, que és el meu crític més fidel! jeje



Em van quedar empalagosos perquè els vaig fer amb bescuits esmicolats i Nocilla, que és la manera manual de fer-los. Per a l'aniversari d'Aitor, l'any passat, vaig comprar un motlle especial per a fer popcakes i llavors sí que estaven bons!!!

(si voleu la recepta per a fer-los amb el motlle m'ho feu saber i us la passaré)




Els vam fer entre Olga i jo i ho vam encertar! estaven tous i boníssims.. per a pendre mal! Tot i que estèticament s'han de millorar molt, encara... =)



Us deixo un video de YouTube per a què us serveixi de mostra si us decidiu a fer-ne:


Consells:

  1. Podeu substituir la crema de formatge que fa la noia en el video per Nocilla o Nutella, si és la primera vegada que en feu serà més fàcil!
  2. La xocolata la podeu fondre al microones, sempre en tandes molt curtes i vigilant que no es cremi, de vegades sembla que encara està dur i quan el remenes et dones compte de què ja està a punt!
  3. La xocolata ha d'estar molt líquida, si es refreda i s'espesa, torneu-la a posar al microones.
  4. Quan doneu els copets als palets per fer caure la xocolata, feu-ho sempre picant el palet damunt el vostre dit, per evitar que s'embruti el palet i quedi lleig.





Creació del blog

Sempre m'ha agradat molt cuidar els detalls en tot el que faig: en el moment de preparar la taula per a un sopar, en el de fer un regal a una amiga, ... i potser perquè m'agraden aquestes coses un dia em vaig fixar en el sugarcraft, tot i que mai havia fet cap pastís ni res semblant!

Ara ja porto un temps practicant en aquest món i per això he decidit crear aquest blog, per ensenyar-vos les meves aventures amb el sucre i per a què, a la vegada, em serveixi d'arxiu de totes les cosetes que vaig fent!