Em vaig decidir pels popcakes, piruletes de bescuit i xocolata adornades amb sucre de colors. Vaig buscar a YouTube com es feien i m'hi vaig posar! Van quedar molt xules, un poc empalagoses segons Jordi, que és el meu crític més fidel! jeje
Em van quedar empalagosos perquè els vaig fer amb bescuits esmicolats i Nocilla, que és la manera manual de fer-los. Per a l'aniversari d'Aitor, l'any passat, vaig comprar un motlle especial per a fer popcakes i llavors sí que estaven bons!!!
(si voleu la recepta per a fer-los amb el motlle m'ho feu saber i us la passaré)
Els vam fer entre Olga i jo i ho vam encertar! estaven tous i boníssims.. per a pendre mal! Tot i que estèticament s'han de millorar molt, encara... =)
Us deixo un video de YouTube per a què us serveixi de mostra si us decidiu a fer-ne:
Consells:
- Podeu substituir la crema de formatge que fa la noia en el video per Nocilla o Nutella, si és la primera vegada que en feu serà més fàcil!
- La xocolata la podeu fondre al microones, sempre en tandes molt curtes i vigilant que no es cremi, de vegades sembla que encara està dur i quan el remenes et dones compte de què ja està a punt!
- La xocolata ha d'estar molt líquida, si es refreda i s'espesa, torneu-la a posar al microones.
- Quan doneu els copets als palets per fer caure la xocolata, feu-ho sempre picant el palet damunt el vostre dit, per evitar que s'embruti el palet i quedi lleig.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada